NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 184 berichten.

Violier laat zich van sportiefste kant zien

23 april 2014

Op dinsdag 22 april vond het Peel & Maas scholentoernooi plaats. Deze werd georganiseerd door de gemeente Peel & Maas en in het kader van KERNgezond namen de groepen 5 van De Violier hier aan deel.

Lees meer

KERNgezond Reuver in de ban van water

16 april 2014

Water. Voor ons de normaalste zaak van de wereld dat het uit de kraan komt en dat we het kunnen drinken en onze handen mee kunnen wassen. Maar hoe komen we aan dit schoon drinkwater? De leerlingen van de groepen 6 in Reuver leerden hier op 11 en 14 april alles over in het kader van het project KERNgezond. De 140 leerlingen brachten een bezoek aan Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) in Heel.

Lees meer

Grote betrokkenheid tijdens KERNgezonde culinaire speurtocht in Sevenum

04 april 2014

In het kader van KERNgezond Sevenum heeft op vrijdagochtend 4 april de culinaire speurtocht plaatsgevonden. De betrokkenheid van de partners, leerkrachten en ouders maakte de vijfde activiteit van KERNgezond tot een groot succes. De kinderen van de groepen 6 van basisscholen De Krullevaar, De Horizon en De Dobbelsteen liepen in 6 groepjes de culinaire speurtocht waarbij verschillende partners werden bezocht. De groepjes werden begeleidt door ouders van de kinderen.

Lees meer