NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 156 berichten.

KERNgezond Reuver van start met uitgebreid ontbijt

23 oktober 2013

Op woensdag 23 oktober begon voor de leerlingen van de groepen 6 van de basisscholen Bosdael, De Triolier en De Meander het project KERNgezond. Deze ochtend stonde eerste van acht activiteiten op de rol, een KERNgezond ontbijt. De in totaal 135 leerlingen gaan zich dit schooljaar bezig houden met gezondheid in de breedste zin van het woord, van gezonde voeding tot gezond bewegen en gezond gedrag. Dit allemaal komt samen in KERNgezond.

Lees meer

KERNgezonde kinderen Beesel echte sportfanaten

22 oktober 2013

Op dinsdag 22 oktober hebben de leerlingen van groep 5 / 6 van Basisschool het Spick in Beesel op een unieke manier verschillende binnensporten beoefend. In de sportzaal hebben de kinderen kennisgemaakt met basketbal, badminton, volleybal en een leuk beweegparcours. Er werd afgesloten met een uitdagende fittest. gaan met het maken van een gezond gerecht.

Lees meer

Iedereen Doet Mee Voetbaldagen groot voetbalfeest

17 oktober 2013

Afgelopen dinsdag en woensdag (15 en 16 oktober) vonden de Iedereen Doet Mee Voetbaldagen plaats. Een voetbalfeest voor sporters die niet aan het reguliere sportaanbod kunnen deelnemen. Deze voetbaldagen vonden plaats bij VVV-Venlo en vv VOS en zijn georganiseerd door Via VVV, Iedereen Kan Sporten en VELD7. Dankzij sponsoring van Seacon Logistics werden de inschrijfkosten zeer laag gehouden zodat 80 deelnemers met een beperking van deze twee fantastische dagen konden genieten.

Lees meer