NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 183 berichten.

KERNgezond Reuver in de ban van water

16 april 2014

Water. Voor ons de normaalste zaak van de wereld dat het uit de kraan komt en dat we het kunnen drinken en onze handen mee kunnen wassen. Maar hoe komen we aan dit schoon drinkwater? De leerlingen van de groepen 6 in Reuver leerden hier op 11 en 14 april alles over in het kader van het project KERNgezond. De 140 leerlingen brachten een bezoek aan Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) in Heel.

Lees meer

Grote betrokkenheid tijdens KERNgezonde culinaire speurtocht in Sevenum

04 april 2014

In het kader van KERNgezond Sevenum heeft op vrijdagochtend 4 april de culinaire speurtocht plaatsgevonden. De betrokkenheid van de partners, leerkrachten en ouders maakte de vijfde activiteit van KERNgezond tot een groot succes. De kinderen van de groepen 6 van basisscholen De Krullevaar, De Horizon en De Dobbelsteen liepen in 6 groepjes de culinaire speurtocht waarbij verschillende partners werden bezocht. De groepjes werden begeleidt door ouders van de kinderen.

Lees meer

KERNgezond aspergeworkshop voor Baarlose kinderen

02 april 2014

In het kader van het project KERNgezond vond op dinsdag 1 april alweer de zesde activiteit van dit schooljaar plaats. De kinderen van de groepen 6 en 7 van De Omnibus en De Bolleberg en van groep 6 van Panta Rhei kregen een leuke aspergeworkshop voorgeschoteld. KERNgezond-partner Niƫns Horeca verzorgde deze workshop en vertelden de kinderen alles over het witte goud.

Lees meer