NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 167 berichten.

Gezonde smaaklessen voor Beesel en Reuver

27 november 2013

Basisschoolleerlingen van de groepen 5/6 van Het Spick (Beesel) en van de groepen 6 van Bösdael, Meander en De Triolier (Reuver) zijn dit schooljaar druk in de weer met KERNgezond. In deze periode staat alweer de derde activiteit op het programma; de gezonde smaaklessen. De leerlingen uit Reuver staat deze activiteit nog te wachten. De leerlingen uit Beesel gingen op dinsdag 26 november aan de slag met de gezonde smaaklessen.

Lees meer

MAURICE GRAEF on Tour

22 november 2013

VELD7 timmert aan de weg met gezondheidsconcepten voor de jeugd met topsport(ers) als inspiratiemiddel. Gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag als speerpunten. Maar weten jullie ook dat Maurice Graef in is te huren als PRESENTATOR, MODERATOR OF DAGVOORZITTER? Altijd enthousiast, deskundig en met humor. Presentatie sportgala’s, forumleider bij sportdiscussies, moderator van uw bedrijfsevenement of een presentatie op maat. Alleen of met een topsporter. Heeft u interesse? Mail dan naar info@sport-company.nl of kijk op www.sport-company.nl

Lees meer

Enthousiaste afsluiting VVV-Venlo Voetbaltour 2013 bij Sportclub Irene

21 november 2013

20 november, de laatste VVV-Venlo Voetbaltour van 2013. Dit keer bij Sportclub Irene. De enthousiaste F- en E-spelers genoten op sportpark Bakenbos van dit voetbalfeest aangeboden door VVV-Venlo en Rabobank Venlo e.o.

Lees meer