NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 182 berichten.

Grote betrokkenheid tijdens KERNgezonde culinaire speurtocht in Sevenum

04 april 2014

In het kader van KERNgezond Sevenum heeft op vrijdagochtend 4 april de culinaire speurtocht plaatsgevonden. De betrokkenheid van de partners, leerkrachten en ouders maakte de vijfde activiteit van KERNgezond tot een groot succes. De kinderen van de groepen 6 van basisscholen De Krullevaar, De Horizon en De Dobbelsteen liepen in 6 groepjes de culinaire speurtocht waarbij verschillende partners werden bezocht. De groepjes werden begeleidt door ouders van de kinderen.

Lees meer

KERNgezond aspergeworkshop voor Baarlose kinderen

02 april 2014

In het kader van het project KERNgezond vond op dinsdag 1 april alweer de zesde activiteit van dit schooljaar plaats. De kinderen van de groepen 6 en 7 van De Omnibus en De Bolleberg en van groep 6 van Panta Rhei kregen een leuke aspergeworkshop voorgeschoteld. KERNgezond-partner Niƫns Horeca verzorgde deze workshop en vertelden de kinderen alles over het witte goud.

Lees meer

Grote betrokkenheid tijdens KERNgezonde culinaire speurtocht in Beesel

19 maart 2014

In het kader van KERNgezond Beesel heeft op dinsdagochtend 18 maart de culinaire speurtocht plaatsgevonden. De betrokkenheid van de partners, leerkrachten en (groot)ouders maakte de vijfde activiteit van KERNgezond tot een groot succes.

Lees meer