NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 165 berichten.

Enthousiaste afsluiting VVV-Venlo Voetbaltour 2013 bij Sportclub Irene

21 november 2013

20 november, de laatste VVV-Venlo Voetbaltour van 2013. Dit keer bij Sportclub Irene. De enthousiaste F- en E-spelers genoten op sportpark Bakenbos van dit voetbalfeest aangeboden door VVV-Venlo en Rabobank Venlo e.o.

Lees meer

Basisschool Het Spick op judo training

19 november 2013

18 november jongstleden hebben kinderen van basisschool Het Spick in de keuken van de ‘judowereld’ kunnen kijken. De training, begeleid door De Beeselse Judovereniging, had betrekking op de tweede activiteit van het concept KERNgezond waar Beesel aan meedoet. Kinderen van groepen 3 en 4, die normaal niet deelnemen aan KERNgezond, en groepen 5 en 6 waren de enthousiaste kids van deze ochtend.

Lees meer

Geef je nu op voor 'a Healthy Christmas'

15 november 2013

Zondag 22 december aanstaande zal er op de Markt in Panningen 'a Healthy Christmas' plaatsvinden. Door te koken, te knutselen en te bewegen zullen kinderen een KERNgezonde kerst gaan ondervinden. Maurice Graef (ex profvoetballer), Marc Jacobs (een échte chefkok) en een topsporter zullen dit avontuur begeleiden. A Healthy Christmas zal plaatsvinden in twee blokken. Het eerste blok start om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur. Ben jij ouder dan 8 jaar? Wil je gratis een KERNgezonde kerst beleven? Dan kun je je al aanmelden voor het eerste blok om 13:00 uur door een email te sturen naar info@sport-company.nl met je naam, plaatsnaam en leeftijd. Ben er snel bij want vol=vol.

Lees meer