NIEUWS

Bericht 28 t/m 30 van in totaal 157 berichten.

 

Da Kepèllo wint ondernemersprijs 2013 gemeente Peel & Maas!

24 oktober 2013

Lunchroom Da Kepèllo te Panningen is winnaar geworden van de ondernemersprijs 2013 in de gemeente Peel & Maas. Da Kepèllo is partner van Sport-Company en heeft mede daardoor sinds deze zomer het broodje KERNgezond in het assortiment.

Lees meer

KERNgezond Reuver van start met uitgebreid ontbijt

23 oktober 2013

Op woensdag 23 oktober begon voor de leerlingen van de groepen 6 van de basisscholen Bosdael, De Triolier en De Meander het project KERNgezond. Deze ochtend stonde eerste van acht activiteiten op de rol, een KERNgezond ontbijt. De in totaal 135 leerlingen gaan zich dit schooljaar bezig houden met gezondheid in de breedste zin van het woord, van gezonde voeding tot gezond bewegen en gezond gedrag. Dit allemaal komt samen in KERNgezond.

Lees meer

KERNgezonde kinderen Beesel echte sportfanaten

22 oktober 2013

Op dinsdag 22 oktober hebben de leerlingen van groep 5 / 6 van Basisschool het Spick in Beesel op een unieke manier verschillende binnensporten beoefend. In de sportzaal hebben de kinderen kennisgemaakt met basketbal, badminton, volleybal en een leuk beweegparcours. Er werd afgesloten met een uitdagende fittest. gaan met het maken van een gezond gerecht.

Lees meer