NIEUWS

Bericht 16 t/m 18 van in totaal 156 berichten.

 

Geef je nu op voor de Jalema Voetbaldagen 2014

11 december 2013

Op 6,7 en 8 mei zullen al voor de 9de keer de Jalema Voetbaldagen plaatsvinden! De leukste voetbaldagen van Nederland! De Jalema Voetbaldagen zullen gehouden worden bij voetbalvereniging Belfeldia te Belfeld. Voetballers tussen de 6 en 15 jaar kunnen zich opgeven voor dit voetbalfeest. De voetbaldagen duren 3 dagen en zullen in het teken staan van plezier en bewegen. De deelnemers zullen een VELD7-shirt ontvangen alsmede een bal en elke dag een lekkere lunch. Naast de leerzame en leuke trainingen, de spannende toernooien en leuke voetbalonderdelen zullen uiteraard ook dit jaar weer profvoetballers aanwezig zijn. Dit jaar zal iedereen de techniektraining ‘Mijn Skills’ krijgen onder leiding van TOP techniektrainer Michel Mommertz met behulp van een heuse voetbalapp.

Lees meer

Gezonde smaaklessen voor Beesel en Reuver

27 november 2013

Basisschoolleerlingen van de groepen 5/6 van Het Spick (Beesel) en van de groepen 6 van Bösdael, Meander en De Triolier (Reuver) zijn dit schooljaar druk in de weer met KERNgezond. In deze periode staat alweer de derde activiteit op het programma; de gezonde smaaklessen. De leerlingen uit Reuver staat deze activiteit nog te wachten. De leerlingen uit Beesel gingen op dinsdag 26 november aan de slag met de gezonde smaaklessen.

Lees meer

MAURICE GRAEF on Tour

22 november 2013

VELD7 timmert aan de weg met gezondheidsconcepten voor de jeugd met topsport(ers) als inspiratiemiddel. Gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag als speerpunten. Maar weten jullie ook dat Maurice Graef in is te huren als PRESENTATOR, MODERATOR OF DAGVOORZITTER? Altijd enthousiast, deskundig en met humor. Presentatie sportgala’s, forumleider bij sportdiscussies, moderator van uw bedrijfsevenement of een presentatie op maat. Alleen of met een topsporter. Heeft u interesse? Mail dan naar info@sport-company.nl of kijk op www.sport-company.nl

Lees meer