NIEUWS

Bericht 40 t/m 42 van in totaal 157 berichten.

Geslaagde aftrap KERNgezond Beesel

06 september 2013

Op vrijdag 6 september was het dan zo ver, de aftrap van het project KERNgezond in Beesel. De groepen 5/6 van basisschool Het Spick begonnen deze ochtend met de eerste van hun acht activiteiten binnen dit project, een gezond ontbijt. De 60 leerlingen gaan zich dit schooljaar bezig houden met gezondheid in de breedste zin van het woord, van gezonde voeding tot gezond bewegen en gezond gedrag, dit allen komt samen in KERNgezond.

Lees meer

Voetbalfeest doet VCH aan

05 september 2013

Sportpark ‘Maassenhof’ was op woensdagmiddag 4 september de volgende locatie van de VVV-Venlo Voetbaltour. Het sportpark van voetbalvereniging VCH verwelkomde naast haar eigen E- en F-spelers, ook spelers van HBSV en SV Blerick. De ruim 100 kinderen genoten van dit voetbalfeest aangeboden door Rabobank Venlo e.o. en VVV-Venlo.

Lees meer

Zonnig Kessel geniet van VVV-Venlo Voetbaltour

29 augustus 2013

De eerste VVV-Venlo Voetbaltour powered by Rabobank Peel & Maas en C1000 Panningen na de zomerstop stond op de rol. Ditmaal met VV Kessel als gastheer voor dit voetbalfeest. Ongeveer 75 kinderen van de D-, E- en F-jeugd van VV Kessel namen op woensdagmiddag 28 augustus deel aan deze middag vol voetbalplezier onder leiding van Maurice Graef en zijn team van professionele trainers.

Lees meer