NIEUWS

Bericht 40 t/m 42 van in totaal 165 berichten.

Aftrap volleybaltrainingen Grubbenvorst

07 oktober 2013

Op vrijdag 4 oktober hebben kinderen van zowel basisschool De Kameleon als basisschool De Samensprong afgetrapt met een volleybaltraining die onder leiding stond van volleybalvereniging Aspargos. Er vinden in totaal 4 trainingen plaats om de jeugd klaar te stomen voor de KERNgezond activiteit 'kennismaking met binnensporten' die voor 8 november op de agenda staat. Op deze dag zullen de kinderen onder andere een onderling toernooi gaan spelen. Op de foto's ziet u dat de kinderen hard hun best deden, maar het allerbelangrijkste was dat ze er veel plezier in hadden!

Lees meer

Basisschooljeugd Maasbree gaat ook dit jaar voor KERNgezond

04 oktober 2013

Op woensdag 2 oktober was de aftrap van het project KERNgezond in Maasbree. Na de succesvolle pilot van vorig jaar is dit het tweede jaar bij basisschool De Violier, dit jaar voor de groepen 5. De 90 leerlingen gaan zich dit schooljaar bezig houden met gezondheid in de breedste zin van het woord, van gezonde voeding tot gezond bewegen en gezond gedrag. Dit komt samen in KERNgezond. Deze eerste van acht activiteit van dit schooljaar stond in het teken van een KERNgezond ontbijt onder de noemer VVV@School.

Lees meer

Basisschooljeugd Grubbenvorst gaat voor KERNgezond!

04 oktober 2013

Op vrijdag 4 oktober was de aftrap van het project KERNgezond in Grubbenvorst. De 120 leerlingen van de groepen 6 en 7 van de basisscholen De Kameleon en De Samenprong gaan zich dit schooljaar bezig houden met gezondheid in de breedste zin van het woord. Dit betekent dat de leerlingen zich gaan bezig houden met gezonde voeding, gezond bewegen en gezond gedrag. Dit komt samen in KERNgezond. Deze eerste van acht activiteit van dit schooljaar stond in het teken van een KERNgezond ontbijt onder de noemer VVV@School.

Lees meer