NIEUWS

Bericht 40 t/m 42 van in totaal 167 berichten.

KERNgezonde kinderen Beesel echte sportfanaten

22 oktober 2013

Op dinsdag 22 oktober hebben de leerlingen van groep 5 / 6 van Basisschool het Spick in Beesel op een unieke manier verschillende binnensporten beoefend. In de sportzaal hebben de kinderen kennisgemaakt met basketbal, badminton, volleybal en een leuk beweegparcours. Er werd afgesloten met een uitdagende fittest. gaan met het maken van een gezond gerecht.

Lees meer

Iedereen Doet Mee Voetbaldagen groot voetbalfeest

17 oktober 2013

Afgelopen dinsdag en woensdag (15 en 16 oktober) vonden de Iedereen Doet Mee Voetbaldagen plaats. Een voetbalfeest voor sporters die niet aan het reguliere sportaanbod kunnen deelnemen. Deze voetbaldagen vonden plaats bij VVV-Venlo en vv VOS en zijn georganiseerd door Via VVV, Iedereen Kan Sporten en VELD7. Dankzij sponsoring van Seacon Logistics werden de inschrijfkosten zeer laag gehouden zodat 80 deelnemers met een beperking van deze twee fantastische dagen konden genieten.

Lees meer

Aftrap volleybaltrainingen Grubbenvorst

07 oktober 2013

Op vrijdag 4 oktober hebben kinderen van zowel basisschool De Kameleon als basisschool De Samensprong afgetrapt met een volleybaltraining die onder leiding stond van volleybalvereniging Aspargos. Er vinden in totaal 4 trainingen plaats om de jeugd klaar te stomen voor de KERNgezond activiteit 'kennismaking met binnensporten' die voor 8 november op de agenda staat. Op deze dag zullen de kinderen onder andere een onderling toernooi gaan spelen. Op de foto's ziet u dat de kinderen hard hun best deden, maar het allerbelangrijkste was dat ze er veel plezier in hadden!

Lees meer