NIEUWS

Bericht 40 t/m 42 van in totaal 184 berichten.

Kokkerelli verzorgt voor KERNgezond leuke smaak- en kooklessen

17 december 2013

Voor de kinderen van de groepen 6 en 7 uit Grubbenvorst en de groepen 6 uit Sevenum stond in december alweer de derde KERNgezond-activiteit op het programma. Kinderen van de basisscholen De Kameleon, De Samensprong (beiden Grubbenvorst), De Horizon, De Krullevaar en De Dobbelsteen (Sevenum) werden door touringcars van Munckhof Groep naar activiteiten van Kokkerelli Kids University for Cooking gebracht. Op verschillende dagen in december waren deze groepen te gast bij ofwel The Scelta Institute (Boekend) of bij Museum de Locht (Melderslo).

Lees meer

KERNgezonde kids in De Fabriek

13 december 2013

Leerlingen van de groepen 5 van basisschool De Violier uit Maasbree zijn dit schooljaar druk in de weer met KERNgezond. Afgelopen vrijdagochtend, 13 december, stond in het teken van alweer de derde activiteit van dit project, de KERNgezonde smaaklessen.

Lees meer

Smaak- en kooklessen Reuver

12 december 2013

Dinsdag 10 december hebben ‘De Reuverse’ kids de derde activiteit van KERNgezond gehad, namelijk de smaak- en kooklessen. Kinderen van de groepen 6 van Bösdael, Meander en De Triolier waren te gast bij WoonGoed 2-duizend in Reuver.

Lees meer