NIEUWS

Bericht 40 t/m 42 van in totaal 182 berichten.

Smaak- en kooklessen Reuver

12 december 2013

Dinsdag 10 december hebben ‘De Reuverse’ kids de derde activiteit van KERNgezond gehad, namelijk de smaak- en kooklessen. Kinderen van de groepen 6 van Bösdael, Meander en De Triolier waren te gast bij WoonGoed 2-duizend in Reuver.

Lees meer

 

Sevenumse kinderen maken kennis met KERNgezonde binnensporten

12 december 2013

Op donderdag 12 december hebben de leerlingen van de groepen 6 van de basisscholen De Horizon, De Krullevaar en De Dobbelsteen op een unieke manier verschillende binnensporten beoefend. Deze kennismaking met binnensporten was alweer de derde KERNgezond-activiteit van het schooljaar. In sporthal de Kruisweide hebben de 90 kinderen kennisgemaakt met free running, volleybal, judo, tennis en tafeltennis. Tussendoor werd er ook nog een uitdagende fittest afgenomen. In het kader van KERNgezond en in samenwerking met de Sevenumse sportverenigingen is er de gehele ochtend een sportprogramma uitgevoerd. In dit programma werd onder de deskundige begeleiding van de verenigingstrainers de sport gedemonstreerd en beoefend. Het free running stond onder leiding van Hosema, het volleybal stond onder de deskundige leiding van Athos en judovereniging Jigoro Kano organiseerde in hun eigen dojo een leuke kennismaking met het judo. Het tafeltennis stond onder leiding van de heren van Seta en de fijne kneepjes van het tennis werden bijgebracht door Apollo 69. Al deze verenigingen waren deze ochtend samengekomen door de inspanningen van combinatiefunctionaris Lennie Wagemans.

Lees meer

 

Geef je nu op voor de Jalema Voetbaldagen 2014

11 december 2013

Op 6,7 en 8 mei zullen al voor de 9de keer de Jalema Voetbaldagen plaatsvinden! De leukste voetbaldagen van Nederland! De Jalema Voetbaldagen zullen gehouden worden bij voetbalvereniging Belfeldia te Belfeld. Voetballers tussen de 6 en 15 jaar kunnen zich opgeven voor dit voetbalfeest. De voetbaldagen duren 3 dagen en zullen in het teken staan van plezier en bewegen. De deelnemers zullen een VELD7-shirt ontvangen alsmede een bal en elke dag een lekkere lunch. Naast de leerzame en leuke trainingen, de spannende toernooien en leuke voetbalonderdelen zullen uiteraard ook dit jaar weer profvoetballers aanwezig zijn. Dit jaar zal iedereen de techniektraining ‘Mijn Skills’ krijgen onder leiding van TOP techniektrainer Michel Mommertz met behulp van een heuse voetbalapp.

Lees meer