NIEUWS

Bericht 31 t/m 33 van in totaal 167 berichten.

Basisschool Het Spick op judo training

19 november 2013

18 november jongstleden hebben kinderen van basisschool Het Spick in de keuken van de ‘judowereld’ kunnen kijken. De training, begeleid door De Beeselse Judovereniging, had betrekking op de tweede activiteit van het concept KERNgezond waar Beesel aan meedoet. Kinderen van groepen 3 en 4, die normaal niet deelnemen aan KERNgezond, en groepen 5 en 6 waren de enthousiaste kids van deze ochtend.

Lees meer

Geef je nu op voor 'a Healthy Christmas'

15 november 2013

Zondag 22 december aanstaande zal er op de Markt in Panningen 'a Healthy Christmas' plaatsvinden. Door te koken, te knutselen en te bewegen zullen kinderen een KERNgezonde kerst gaan ondervinden. Maurice Graef (ex profvoetballer), Marc Jacobs (een échte chefkok) en een topsporter zullen dit avontuur begeleiden. A Healthy Christmas zal plaatsvinden in twee blokken. Het eerste blok start om 13:00 uur en de tweede om 15:00 uur. Ben jij ouder dan 8 jaar? Wil je gratis een KERNgezonde kerst beleven? Dan kun je je al aanmelden voor het eerste blok om 13:00 uur door een email te sturen naar info@sport-company.nl met je naam, plaatsnaam en leeftijd. Ben er snel bij want vol=vol.

Lees meer

KERNgezonde kinderen Reuver speeddaten met verschillende sporten

12 november 2013

De groepen 6 van de basisscholen Bösdael, De Triolier en De Meander uit Reuver maakten dinsdagochtend 12 november kennis met verschillende binnensporten. Dit was de tweede activiteit van het project KERNgezond. De kinderen beoefenden tijdens deze ‘speeddate’ de sporten volleybal, badminton, basketbal, korfbal en free running. Ook een beweegparcours stond op het programma, dit stond onder leiding van Alles Kids Kinderoefentherapie.

Lees meer